Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a budeme s nimi  zaobchádzať na základe najlepšieho vedomia a svedomia

Dobrý deň, volám sa Peter Čelko, som majiteľom spoločnosti Marketing Consulting,s.r.o. ktorá prevádzkuje tento webu. Ak patríte medzi mojich zákazníkov, ľudí prihlásených na moje webináre, členov VIP newsletteru alebo ste "len" návštevníkmi tohto webu, tak mi zverujete vaše osobné údaje. Prečítajte si preto prosím ako ich chránim a aké máte práva v súvislosti s GDPR (nariadenie o ochrane osobných údajov)

Kto je správcom?

Správcom vašich osobných údajov je tím mojej spoločnosti Marketing Consulting,s.r.o. , so sídlom na adrese Rúbanisko III 2914/35, 984 03, Lučenec.  IČO: 50 453 688, DIČ: 2120339540, Vložka číslo:  30392/S.

Prevádzkujeme weby www.namaximum.eu a www.systempasivnychdosahov.sk a niektoré ďalšie webové stránky. Voči vašim osobným údajom sme v pozícii správcu: určujeme, ako budú osobné údaje spracovávané a za akým účelom, akú dlhú dobu a vyberáme prípadných ďalších spracovávateľov.

Ako nás môžete kontaktovať?

Ak sa na nás budete chcieť počas spracovávania obrátiť, tak mi kľudne napíšte email na peter.celko@namaximum.eu 

Aký je rozsah osobných údajov a účel spracovania?

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám sami zveríte a to z týchto dôvodov (na naplnenie týchto účelov):

 

Vedenie účtovníctva:

Ak si objednáte ktorýkoľvek z našich produktov (online kurzy, ebooky, knihy) alebo služieb (konzultácie, copywriting, reklamu a podobne) potrebujeme vaše osobné údaje (fakturačné údaje), aby sme vyhoveli zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

Priamy marketing - zasielanie newsletteru (emailov)

Vaše osobné údaje (email, v niektorých prípadoch meno), webové stránky, ktoré ste navštívili, na čo najčastejšie klikáte a časy, kedy emaily najčastejšie otvárate používame pre účely priameho marketingu - posielanie obchodných oznámení. 

Ak si objednáte niektorý z našich webinárov, PDF súborov, MP3 či video tréningov (či už platených alebo zdarma), tak vnímame oprávnený záujem posielať vám newsletter (emaily) s tematikou marketingu a know how kľúčového pre úspech v podnikaní. Budeme to robiť maximálne 5 rokov od prihlásenia.

Ak si kúpite niektorý z našich produktov alebo službu, tak vám na základe oprávneného záujmu budeme posielať newsletter (emaily) s tematikou marketingu a know how kľúčového pre úspech v podnikaní. Budeme to robiť maximálne 5 rokov od prihlásenia.

V oboch prípadoch sa môžete kedykoľvek odhlásiť z odberu newsletteru kliknutím na link s nápisom "Odhlásiť" na konci každého emailu.

Priamy marketing - reklama na Facebooku

Ak navštívite náš web, taj vnímame oprávnený záujem vďaka súborom cookies sledovať, ktoré stránky na našom webu navštívite a použiť toto info pre remarketing a lepšie cielenie reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálne 1 roku od návštevy webu. Ak nechcete vidieť naše reklamy na Facebooku, tak môžete ich zobrazovanie zrušiť priamo na Facebooku podľa tohto návodu, alebo vypnúť cookies v prehliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pre zobrazovanie reklám na stránke vaše preferencie pre reklamy. Informácie zozbierané pomocou cookies nám neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje alebo iné osobné identifikačné údaje, ak sa nerozhodnete sami, že nám ich poskytnete.

Pokročilý marketing na základe súhlasu 
Iba na základe vašeho súhlasu vám môžeme zasielať aj inšpirujúce ponuky tretích osôb alebo využiť e-mailovú adresu napríklad. pre remarketing a cielenie reklamy na Facebooku. Ten môžete samozrejme kdykoľvek odvolať prostredníctvom našich kontaktných údajov.

Vaše osobné údaje si ponecháme do uplynutia premlčacíej lehot, ak zákon nestanoví dlhšiu dobu k ich uchovávaniu alebo sme v konkrétnych prípadoch neuviedli inak.

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

K vašim osobným údajom majú prístup naši zamestnanci a spolupracovníci, ktorí sú viazanú mlčanlivosťou a prešli si školením v oblasti bezpečnosti spracovávania osobných údajov. 

Väčšinu spracovávateľských operácii zvládame sami a nepotrebujeme k nim 3. strany. 

Pre zaistenie niektorých konkrétnych spracovávateľských operácii, ktoré si nedokážeme zaistiť vlastnými silami, využívame služby a aplikácie spracovávateľov, ktorí sa na dané spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR.

Sú to poskytovatelia nasledujúcich platforiem a služieb:

Poskytovatelia hostingu a serverových služieb

  • Websupport.sk - hosting webu
    Websupport, s.r.o., Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava, IČO: 36 421 928 
  • Wedos.com - hosting webu
    WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708

Analytické nástroje

  • Google Analytics - štatistiky návštevnosti webu
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • SmartSelling - štatistiky návštevnosti webu
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Marketing a zákaznická podpora

  • SmartEmailing- nástroj pre hromadné rozosielanie emailov
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

Fakturácia a účtovníctvo

  • FAPI – automatické faktúry
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • PALKOVIČ,s.r.o. - účtovníctvo
    Slovenskej jednoty 8, 040 01, Košice, IČO: 45 307 261

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodneme využiť ďalšie aplikácie alebo spracovávateľov, pre uľahčenie a skvalitnenie spracovávania. Sľubujeme vám však, že v takomto prípade budeme na spracovávateľov klásť pri výbere minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania ako na seba.

Cookies

Pri prechádzaní našich webových stránok zaznamenávame vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte, z ktorej stránky prichádzate. Používánie cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenia zobrazenia webových stránok vnímáme ako svoj oprávnený záujem ako správcu, lebo veríme, že vďaka tomu vám môžeme poskytnúť lepšie služby a zážitky.

Ak navštívite náš web a máte povolené spracovanie cookies vo vašom prehliadačo, tak vnímame ako oprávnený záujem prostredníctvom súborov cookies sledovať, aké stránky na našich weboch navštívite a následne na základe toho zlepšiť cielenie a relevanciu našich Facebookových reklám, a to po dobu maximálne 1 roku od vašej poslednej návštevy webu. Ak si neprajete naše reklamy na Facebooku vidieť,tak môžete zobrazovanie našich reklám zrušiť priamo na Facebooku podľa tohto návodu, alebo vypnúťt cookies v prehliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pre zobrazovanie reklám na stránce vaše predvoľby pre reklamy. Informácie zhromaždené pomocou cookies nám neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje nebo iné osobné identifikačné údaje, ak sa sami nerozhodnete, že nám ich poskytnete.

Naše webové stránky môžte tiež prechádzať v režimu, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať. Viac o tom, ako používame cookies, ale tiež, ako môžete sami cookies povoliť či zakázať, si prečítajte v našich Zásadách pri práci s cookies.

Koho využívame pre spracovanie cookies?

Služby Google Analytics, poskytované spoločnosťou Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Zbierané cookies súbory sú následne spracovávané spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, poskytované spoločnosťou Facebook Inc., so sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Zbierané cookies súbory sú následne spracovávané spoločnosťou Facebook Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Chránime osobné údaje v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológii, ktoré zodpovedajú stupni súčastného technického rozvoja. Chránime ich ako keby boli naše vlastné. Prijali sme a udržujeme všetky možné (aktuálne známe) technické a organizačné opatrenia, ktoré zabraňujú zneužitiu, poškodeniu alebo zničeniu vašich osobných údajov.

Presun údajov mimo Európsku úniu

Všetky dáta spracovávame výhradne v Európskej únii alebo v krajinách, ktoré zaisťujú zodpovedajúcu úroveň ochrany na základe rozhodnutí Európskej komisie.

Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte viacero práv. Ak budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás e-mailom na: peter.celko@namaximum.eu

Máte právo na informovanosť, ktoré je plnené už touto informačnou stránkou so zásadami spracovávania osobných údajov.

Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám doložíme v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracovávame a prečo.

Ak sa u vás niečo zmení alebo budete považovať vaše osobné údaje za neaktuálne alebo neúplné, tak máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

Právo na obmedzenie spracovania môžete využiť, ak sa domnievate, že spracovávame vaše nepresné údaje, domnievate sa, že vykonávame spracovanie nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo ak vznesiete námietku proti spracovávaniu. Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účel spracovania. (Napríklad odhlásením z newsletteru obmedzujete účel spracovania pre zasielanie obchodných oznámení.)

Právo na prenositeľnosť
Ak by ste chceli svoje osobné údaje vziať a preniesť k niekomu inému, budeme postupovať rovnako ako pri využití práva na prístup - len s tým rozdielom, že vám informácie dodáme v strojovo čitateľnej podobe. Tu potrebujeme aspoň 30 dní.

Právo na výmaz (býť zabudbutý)
Vašim ďalším právom je právo na výmaz (byť zabudnutý). Nechceme na vás zabudnúť, ale ak si to budete priať, máte na to právo. V takomto prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje zo systému aj zo systému všetkých čiastkových spracovávateľov a záloh. Na zaistenie práva na výmaz potrebujeme 30 dní.

V niektorých prípadoch sme viazaní zákonnou povinnosťou, a napr. musíme evidovať vystavené daňové doklady počas doby stanovenej zákonom. V tomto prípade tedy zmažeme všechty osobné údaje, ktoré nie sú viazané iným zákonom. O dokončení výmazu vás budeme informovať na e-mail.

Sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov
Ak máte pocit, že s vašimi údaji nezachádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov. Budeme veľmi radi ak nás najprv budete informovať o tomto podozrení, aby sme s tým mohli niečo urobiť a prípadné pochybenie napraviť.

Odhlásenie sa zo zasielania newsletteru a obchodných oznámení
E-maily s inšpiráciou, článkami či produktmi a službami vám zasielame ak ste náš zákazník na základe nášho oprávneného záujmu. Odhlásiť sa môžete prostredníctvom odhlasovacieho odkazu na konci každého e-mailu.

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si vás uistiť, že naši zamestnanci, spolupracovníci a spracovatelia, ktorí budú spracovávať vaše osobné údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo zabezpečenie vašich osobných údajov. Bez vašeho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

Tieto zásady spracovania osobných údajov platia od 16.5.2018.

V prípade akejkoľvek zmeny našich zásad spracovania osobných údajov, bude nové znenie týchto zásad uvedené na adrese https://namaximum.eu/ochrana-osobnych-udajov-2/. Pozrite sa na túto stránku kedykoľvek, keď chcete poznať aktuálne znenie našich zásad spracovania osobných údajov.